Člani v polnem tempu

19.07.2009

 

V prejšnjem tednu so člani nadaljevali težak ciklus v pripravljalnem delu. Pred njimi ji bil naporen ritem dveh treningov in treh pripravljalnih tekem. Fantje so najprej v torek na Duplici pri Kamniku igrali z Interblockom, ki je imel generalko za sobotno tekmo proti Olimpiji in prikazali solidno predstavo. Kljub temu da smo izgubili 4:1 in je edini gol dosegel Mešanovič iz prekinitve velja omeniti da se že kaže prava vrednost te ekipe.

V sredo smo na Bledu igrali z tretjeligašem Savo iz Kranja in jih premagali z 2:1. Na tej tekmi so od samega začetka dobili priložnost predvsem novinci da izborijo mesto me 22 igralci ki bodo na koncu postali del ekipe. Nekateri so zadovoljili strokovno vodstvo s svojim pristopom in borbenostjo nekateri pa žal ne.

Naporen ciklus pripravljalnih tekem se je nadaljeval tudi v četrtek ko smo odpotovali v bližino Celovca, kjer smo odigrali tekmo z Politehnico iz Temišvara. Romunska ekipa je na pripravah v Avstriji in se z nami pomerila več kot enakovredno. Na začetku tekme smo delovali še malo nezbrano in tudi neogreti saj smo imeli za ogrevanje na voljo zgolj 10minut. V tem začetku smo dobili tudi dva gola, ko pa smo strnili svoje vrste pa smo bili čisto enakovreden nasprotnik in kmalu tudi dosegli zadetek. Polčas se je končal z 2:1 v nadaljevanju drugega je bila igra enakovredna, ko pa so v zadnjem delu tekme priložnost dobili še ostali rezervisti pa je ritem malo padel in Politehnica je zmagala z 5:1. Končni odtis je bil dober in zadovoljstvo v ekipi navdihuje k še boljšemu delu v nadaljevanju.

S petkovim lažjim treningom se je zaključil naporni teden in ekipa je imela prosti vikend, da nabere novih moči za nadaljevanje priprav na novo sezono.

 

 


Nazaj