Člani končali s porazom

23.11.2014

Članska ekipa Šenčurja se je v zaostali tekmi v 2. SNL na domačem igrišču pomerila z ekipo Krškega. Gostje so že pred to tekmo osvojili naslov jesenskega prvaka. Z novimi tremi točkami iz Šenčurja pa so si priigrali pet točk prednosti pred drugim na prvenstveni lestvici.

Tekma v Šenčurju se je pričela previdno z obeh strani. Po 15-ih minutah pa so se začele vrstiti priložnosti. Prvi so zapretili gostje. Nevaren strel je domači vratar Žlebnik odbil v kot. Po strelu iz kota nova priložnost za goste, Žlebnik pa je tokrat zaustavil žogo malo pred golovo črto. V 19. minuti tudi prva priložnost za domače. Pavlin je iz težkega položaja poslal žogo mimo vrat. V naslednjih dveh minutah je bil najvidnejši Čretnik, ki je najprej streljal naravnost v vratarja gostov, nato pa je bil v skoku za malenkost prenizek. Dobrih 15 minut pred koncem prvega dela je imel najlepšo priložnost Ljubijankić, ki se je lepo znašel med dvema gostujočima branilcema. Vse opravljeno odlično, razen zaključka. Njegov lob je bil previsok. Prvi del se je tako končal brez zadetkov.

V drugem polčasu je najprej poiskusil Košnik, čigar strel pa je gostujoči vratar ubranil. To je bila dobra napoved za domače. Kot pa se je izkazalo kasneje je bil to na žalost edini nevaren poiskus v drugem delu igre. Gostje so rutinirano nadzorovali potek igre v drugem polčasu in prek Urbanča poiskusili v 60. minuti. Čez dobrih 10 minut je Žlebnik ubranil 100% priložnost gostov. Gol je nekako visel v zraku in v 79. minuti se je moral vdati tudi domači vratar. Za zmago gostov z 0:1 je zadel Slivšek. Domači do konca srečanja niso uspeli izpeljati nevarnejše akcije za izenačenje. Na koncu zaslužena zmaga Krškega ter ena slabših predstav domačih v jesenskem delu. V prvem spomladanskem krogu bo Šenčur na domačem igrišču gostil ekipo TKK Tolmin.

BRANE_PAVLIN_PO_KRKEM.mp3


Nazaj