Tudi U13 igrali prvo tekmo

23.08.2009

Po dobrih dveh tednih skupnih treningov je ekipa prvič skupaj nastopila na velikem igrišču, kjer je večina fantov prvič igrala velik nogomet. V prejšnji sezoni so velik nogomet igrali le Žan, Nejc, Denis, Maks ter Jan, tako da je imela ekipa s privajanjem (seveda bodo težave še naprej) na nove dimenzije igrišča kar nekaj težav. Cilj ekipe je zadržati celoten kader ter se z resnim delom trenerja ter igralcem v krstni sezoni spoznati med seboj, narediti obris igre, v naslednji sezoni pa narediti odmeven razultat.

Seveda bodo fantje že v tej sezoni poskušali osvojiti kar se da največ točk, kljub vsemu bo fizično šibkejša ekipa prav vsako tekmo v prvenstvu igrala na zmago, saj imajo fantje odlično tehnično znanje, pogum ter veliko srce, tako da se ne bodo ustrašili prav nobenega nasprotnika.

Včeraj so na tekmi v Stražišču imeli odličnega Žigo v vratih, po zaostanku se niso predali, tako da sp v izdihljajih tekme preko Bora Vrečka izenačili na 3:3. Ostala zadetka sta dosegla Denis Gorjanec, ter Maks Zorman. Fantje so odigrali presenetljivo dobro, nekoliko težav ima ekipa še s kondicijo, kar pa je razumljivo, saj treningi še niso v popolni zasedbi.

 


Nazaj