Aluminij tokrat premočan

11.04.2015

Članska ekipa Šenčurja je v spomladanskem delu prvenstva doživela prvi poraz. Tokrat je bil Aluminij iz Kidričevega pač premočan nasprotnik. Gostje so že na začetku prevzeli pobudo in prvič resneje zapretili v 11. minuti, ko je domači vratar Žlebnik žogo odbil v kot. To je ponovil tudi v 18. minuti, ko je z lepo obrambo preprečil zanesljiv zadetek Aluminija. V 21. minuti pa so gostje po gneči pred domačimi vrati žogo le nekako spravili čez golovo črto. Strelec je bil Škoflek. Domači nikakor niso mogli povezati svojih vrst in so bili nenevarni za vrata gostov. Aluminij je svoje vodstvo povišal po kotu v 32. minuti, ko je z glavo zadel Topolovec. 0:2 je bil tudi rezultat prvega dela.

Tudi v drugem delu se je nadaljevala bleda predstava domačih, kar so gostje v 68. minuti uspeli še tretjič kaznovati. Po hitrem napadu je tretji zadetek dosegel Nunić. Domači so bili najnevarnejši nekaj minut pred zaključkom tekme, ko je po indirektnem prostem strelu od daleč Corn stresel vratnico.

Na koncu zaslužena zmaga Aluminija, ki je bil v igri veliko agresivnejši in bolj lačen zmage. V naslednjem krogu bo Šenčur gostoval pri vodilnem na drugoligaški lestvici Krškem. Tekma bo v soboto ob 19.00 uri.

PAVLIN_BRANE_PO_ALUMINIJU.mp3


Nazaj