Člani pokleknili pred Zarico

15.04.2015

V polfinalu pokala Gorenjske je bila na sporedu tekma med Šenčurjem in Zarico. Domači so bili sicer papirnati favorit, kar pa na igrišču niso potrdili. Zapravljene priložnosti so se maščevale v zaključku tekme. Prvih 20 minut je minilo v raztrgani igri, nakar je po podaji Rujovića, Pavlin z glavo meril mimo vrat. Gostje so vrnili že po dveh minutah, ko je strel Šujice domača obramba preusmerila v kot. Na naslednjo akcijo je bilo potrebno čakati deset minut. Beganović je z lepo podajo našel Ljubijankića, ki se je znašel iz oči v oči z vratarjem Zarice. Zmagovalec dvoboja je bil vratar Mulalić. Nekaj minut pred koncem prvega dela se je ponovno v lepi priložnosti znašel Pavlin. Z leve strani je dobil uporabno podajo Rujovića, katero pa je slabo izkoristil. Rujović je v zadnji minuti prvega dela poiskusil s strelom od daleč, a je bil gostujoči vratar znova na mestu. Tako se polčas končel z 0:0.

V drugem delu se je pri domačih v lepi situaciji najprej znašel Pavlin. Dvoboj ena na ena z gostujočim vratarjem pa je znava pripadel Mulaliću. Rek kdor ne da dobi se je potrdil v 87. minuti, ko so gostje po hitrem napadu povedli. Do konca je za domače poizkusil še Rujović, katerega strel v zgornji levi kot je vratar Mulalić z izvrstno parado odbil v kot. S tem porazom je splavala po vodi tudi sezona v pokalu NZS v naslednjem letu.

BRANE_PAVLIN_PO_ZARICI.mp3