Polovično iz Izole

02.09.2009 Čeprav še vedno odmevata zmagi naših ekip proti favoriziranem Britofu in je spomin na odlične nogometne predstave in vzdušje na tribunah še kako živ je šport neusmiljen. Še predno smo strnili vse vtise zadnjih tekem že smo se znašli na igrišču v Izoli, kjer smo bili pred novima težkima preizkušnjama. Najprej so na igrišče stopili kadeti in začeli odlično. Imeli smo pobudo in priložnosti in bili kaznovani za neučinkovitost. Izid 4:0 za domače ne prikazuje pravega stanja na igrišču. Glede na prikazano vemo, da bo že na naslednji tekmi lahko drugače zato glave gor in na trening, Luka ima že plan, kako se upreti eni boljših ekip v ligi NK Bravu v naslednjem krogu. Mladinci pa so v precej manj privlačnem srečanju in v raztrgani igri potegnili daljši konec in se zaradi dobre taktične postavitve trenerja Gogiča na koncu veselili vseh treh točk z rezultatom 0:1. devet skupnih točk na skupni lestvici pa daje slutiti, da letos ne bomo trepetali za obstanek in se bomo še velikokrat veselili točk naše nogometne prihodnosti.