U - 16 - kdor ne da - dobi

03.09.2009

Izola, 2.9.2009

MNK Izola : Šenčur Velesovo = 4:0 (2:0)

KOMENTAR

Prvo gostovanje in prvi poraz. V Izoli nas je pričakalo odlično igrišče in prava poletna vročina. V prvem polčasu smo igrali odlično, imeli najmanj 5 čistih situacij za dosega zadetka, a kaj ko se je ponovno zgodilo nepisano pravilo "kdor ne da dobi" in ravno to se je zgodilo. Namesto, da mi vodimo 0:1  (naš igralec je šel sam v gol, a žal zgrešil nemogoče), no že v naslednjem napadu pa gostje povedejo po hitro izvedenem protinapadu (ravno na to smo opozarjali pred tekmo). No kljub prejetemu zadetku, smo še naprej igrali odlično in imeli še kar nekaj pravih priložnosti. Nato pa zadnja minuta polčasa - ponovno nezbranost v zadnji liniji in že je bilo 2:0 - NEVERJETNO.

V drugem polčasu smo poizkušali rezultat spreobrniti v našo korist a se nam žal ni izšlo in po nadaljnih 2 napakah dobili še dva gola. V drugem polčasu smo sicer še imeli nekaj priložnost, a kaj ko sreda ni bila naš dan, da bi vzeli ponujeno. Nogomet je zelo nepridvidljiv šport - kljub temu, da smo igrali dobro, smo (pre)visoko izgubili. Zaenkrat se še ne zavedamo, da v nogometu štejejo goli in ne lepa igra in ogromno priložnosti. No ko bomo popravili našo odgovornost in realizacijo, bo tudi rezultat čisto drugačen - boljši.

Že naslednjo nedeljo k nam prihaja prvi favorit prvenstva BRAVO PUBLIKUM, kjer bomo lahko to pokazali in dokazali.

Trener : Luka Štumberger