Remi proti Dravinji

25.04.2015

Članska ekipa Šenčurja je bila po dveh zaporednih porazih tokrat na zrelostnem izpitu. Na domačem igrišču so se pomerili z Dravinjo iz Slovenskuh Konjic. Tekma je bila zelo pomembna za obe ekipi saj sta tako Šenčur kot Dravinja pri dnu drugoligaške lestvice. Na koncu sta bili obe ekipi nekako zadovoljni s točko, morda gostje iz Konjic nekoliko manj.

Tekma se je sicer pričela z minuto molka v spomin na nekdanjega igralca Šenčurja Hauschen Martina. Martin je bil igralec članske ekipe štiri leta (2007-2011). Njegovo prezgodnje slovo je vse močno pretreslo, ostal pa bo v lepem spominu kot izreden človek in igralec.

Tekmo so bolje odprli domači, ki so si v uvodnih minutah pripravili dve priložnosti, vendar Rujović in Gvardjančič nista bila natančna. Po dobre pol ure tekme sta bila v izgledni situaciji še enkrat Rujović in Guberac, a je ostalo pri začetnih 0:0. Za neučinkovitost so bili domači hudo kaznovani. Gostje so namreč v razmaku dveh minut dosegli dva zadetka. Najprej je s prostega strela v dolgi kot zadel Čander, vodstvo gostov pa je podvojil osamljeni Brglez. Z rezultatom 0:2 se je prvi del igre tudi končal.

Tudi v  začetku drugega dela so prvi zapretili domači, nenatančen pa je bil Guberac. V 57. minuti pa je po lepi akciji domačih napadalcev za znižanje zabil Kokalj, ki je vstopil le nekaj minut pred tem. Po tem zadetku so Šenčurjani še bolj pritisnili in po strelu Gvardjančiča od daleč prišli do zasluženega izenačenja. Do konca srečanja sta mreži obeh ekip ostali nedotaknjeni in ostalo je pri delitvi točk. Naslednjo tekmo bodo Šenčurjani igrali v nedeljo 03.05. v Šmartnem ob Paki.

BRANE_PAVLIN-DRAVINJA.mp3

JERNEJ_GVARDJANI-DRAVINJA.mp3


Nazaj