DOBER ŠTART

04.09.2009

Kadeti in mladinci so dobro štartali v prvenstvu,predvsem je bil zanimiv prvi krog derbi proti sosedom iz Britofa,kjer sta bile obe ekipi uspešni.To je bil pravi praznik nogometa na Gorenjskem,kjer smo imeli bolšji obisk kot pa nekatera moštva v 1.SNL.Tekmi si je ogledalo 500 gledalcev,kar je dokaz da se igra dober nogomet.Kadeti so v drugem krogu igubili,vendar nadigrali nasprotnika v prvem polčasu,kjer nismo realizirali smrtne priložnosti.Mladinci pa so zmagali v zelo trdi tekmi proti neugodnim Izolanom.Dober štart na začetku je sigurno pravi motiv za nadaljevanje prvenstva,igralci se morajo zavedati,da bo prvenstvo dolgo tako, da bo potrebno v nadaljevanju trdo delati na treningih in tekmah do pozitivnega rezultata.Ta vikend smo prosti,tako da imamo dovolj časa za pripravo proti favoritom lige (BRAVO),želimo čim prejšne okrevanje po poškodbi Perdana,Škrjanca in Verhovška.

Igralcem in trenerjem vse čestitke in želimo si čim več pozitivnih rezultatov v nadaljevanju prvenstva.