Mladinci na turnirju v Umagu

25.05.2015

Pretekli vikend se je naša mladinska ekipa (U19) mudila v Umagu na Hrvaškem. Razlog je bilo povabilo ameriških nogometnih veljakov (g. Eric Meter) na mednarodni turnir. Na tem mestu bi se gospodu Ericu s sodelovcema Slavenom Savičem in Paulom Nobile zahvalili za to priložnost.

Jasno nič od tega pa ne bi bilo mogoče, če naš klub ne bi bil v tako dobrih odnosih z g. Krajnc, ki nam je že pomagal z organizacijo priprav letos v februarju prav na tej isti lokaciji. 

Torej hotel Sol Garden Istra je bil dom petim moštvom. Selekcije ZDA iz vzhodnega predela te ogromne dežele, Venezie, Triestine, Interblocka Ljubljana in Šenčurja so se merile na igriščih Stella Marisa v Umagu. 

Zaradi dežja je bil prvi tekmovalni dan (sobota 23.5.2015) odigran na umetni travi medtem, ko smo v nedeljo igrali na dveh prekrasnih igriščih naravne podlage. Rezultatsko smo bili sicer neuspešni in izgubili vsa štiri srečanja,a se borili po svojim najboljših sposobnostih in poskušali častno zastopati naš mali kraj. Veseli dejstvo, da smo v večini srečanj bili dokaj konkurenčni precej močnejšim moštvom. Hkrati pa je turnir tudi bil smerokaz za naše nadaljnje delo. Vidi se kje smo v zaostanku in upamo da bo ta akcija naše fante še bolj spodbudila k trdemu delu.

REZULTATI SREČANJ:

Šenčur : ZDA-Region 1 = 0:2

Šenčur : Venezia  = 0:2

Šenčur : Triestina = 0:1

Šenčur : Interblock = 2:5 (oba zadetka dosegel Zupančič)   

Ob koncu bi radi še enkrat izrazili hvaležnost našim ameriškim gostiteljem, ki so nam pokrili vse stroške nastopanja na tem turnirju. Počutili smo se kot bogovi.

Hvala vam v imenu NK Šenčur!

Več slik v zavihku multimedija.


Nazaj