Za konec sezone poraz proti Dobu

31.05.2015

Članska ekipa Šenčurja je končala sezono na osmem mestu in si zagotovila obstanek v 2.SNL. V zadnjem krogu so na domačem igrišču gostili ekipo Roltek Dob. Gostom je tekma pomenila mnogo več kot domačim, saj bi si Dob ob ugodnem razpletu tekme Krško : Aluminij, priigral dodatne kvalifikacije za 1.SNL.

Dobljani so bolje vstopili v tekmo ter imeli več od igre. Po dveh poizkusih so gostje svojo tretjo priložnost spremenili v vodstvo. V 24. minuti je Krcić pobegnil po desni strani in podal pred vrata, kjer osamljenemu Lundru ni bilo težko zatresti domače mreže – 0:1. Po vodstvu Doba so se zbudili tudi domači vendar so bili v zaključkih akcij nespretni, nenatančni ali pa je strele zaustavil vratar Vezirović.

V drugem delu so prvi zapretili domači. Po strelu Burkeljce je vratar gostov Vezirović z nekaj težavami žogo ulovil še pred golovo črto. Do svojih priložnosti so nato prišli tudi gostje, ki pa so bili nenatančni ali pa je posredoval vratar Deronja. Končni rezultat je bil dosežen v 79. minuti. Kukavica je sam prišel po desni strani pred vratarja Deronjo in ga s strelom v dolgi kot tudi premagal – 0:2.

Do konca tekme nato ni bilo več izrazitih priložnosti na nobeni strani in na koncu so gostje zasluženo odnesli točke iz Šenčurja. Ob koncu zahvala vsem gledalcem, ki so spodbujali ekipo Šenčurja tako na domačih kot gostujočih tekmah.

BRANE_PAVLIN-KONEC_SEZONE.mp3