Člani izkoristili premor z dvema tekmama

09.09.2009

Člani so premor v tekmovanju izkoristili za trening in pripravo na prihajajočo tekmo z ekipo Šentjurja. V petek so se na prijateljski tekmi pomerili z ekipo Domžal. V njihovem športnem parku smo v vetrovnem vremenu videli dokaj povprečno predstavo naših fantov. Domžale so prevladovale na terenu kakšne zrele priložnosti si pa niso ustvarile. Naši fantje so imeli nekaj svetlih trenutkov in prišli do par priložnosti to pa je bilo tudi vse. V drugem polčasu so zaigrali vsi, priložnost je dobil Medija in dokazal da tudi v mlajših ekipah dobro delamo. Domžale so tekmo pripeljale do konca v svojo korist in zmagale z 2:0.

V torek smo se pomerili z ekipo Rudarja iz Velenja. Fantje so od prve minute na terenu zaigrali na vso moč in pokazati, da je bila tekma z Domžalami en slab dan. Prikazali smo hiter in dinamičen nogomet, ki nas je v preteklosti že krasil. Imeli smo nekaj lepih priložnosti in iz ene tudi zadeli. Strelec vodečega zadetka je bil Konc, ki je lepo zadel z roba kazenskega prostora. Ponudilo se je še nekaj lepih priložnosti za povečanje vodstva a jih nismo izkoristili. Ekipa Rudarja je ob koncu tekme rezultat poravnala po prepočasnem iztekanju obrambe se je sam pred vratarjem znašel gostujoči napadalec in zadel daljši vratarjev kot. Na tekmi smo videli kar nekaj pravih potez in vsi upamo, da se bodo te prenesle tudi na prihajajočo tekmo z Šentjurjem.