Veržej ostaja uganka za Šenčur

16.08.2015

V 2. krogu 2.SNL se je Šenčur na domačem igrišču pomeril z Farmtech Veržejem. Prleki so že tradicionalno neugoden nasprotnik. Na dosedanjih prvenstvenih tekmah je Šenčur v medsebojnih dvobojih osvojil zgolj točko. Tudi po prvem letošnjem medsebojnem dvoboju je Šenčur na žalost ostal pri že omenjeni točki.

Gostje so že v 7. minuti izkoristili neodločnost domeče obrambe, ki na tej tekmi ni imela najboljšega dne. Za 0:1 je zadel Vinkovič. Domači so po asistenci Jogića preko Kokalja že po treh minutah izenačili. Izenačenje ni dolgo zdržalo saj so gosteje z evrogolom Lukača vnovič povedli. Sledil je še en hiter odgovor domačih. Po novi lepi podaji Jogića je Kokalj še drugič izenačil. Sledilo je še nekaj izglednih situacij iz katerih bi domači lahko povedli. Kar niso izkoristili domači so gostje v 34. minuti. Bliskovit protinapad je zaključil Vinkovič. Gostje so še tretjič na tekmi povedli. Z rezultatom 2:3 se je zaključil prvi del igre in kot se je izkazalo kasneje je bil to tudi končni izid.

V drugem delu sta imeli obe ekipi kar nekaj lepih priložnosti za zadetek, vendar se mreži nista zatresli. V 57. minuti je bil na strani Veržeja izključen Vaš, prednosti igralca več pa domači niso znali izkoristiti, da bi osvojili vsaj točko.

V naslednjem krogu bo Šenčur gostoval na Zarici. Vabljeni na Gorenjski derbi.

BRANKO_PAVLIN_PO_VERZEJU.mp3


Nazaj