Poraz proti Triglavu

26.09.2015

Člani so v 8. krogu 2.SNL na domačem igrišču gostili sosednji Triglav iz Kranja. Gostje so v zadnjh dveh krogih zmagali in so potrdili vzpon forme tudi v Šenčurju. V Šenčurju so bili boljši nasprotnik in zmagali z 1:4 (0:1).

(foto: Lado Vavpetič)

Za Šenčur se tekma ni pričela najbolje saj je moral že v 11. minuti, po ostrem štartu nasprotnika, na klop zaradi poškodbe Luka Pavlin. Prvi  priložnosti na tekmi so imeli domači. Po dveh asistencah Rujovića sta se v izglednih situacijah znašla Kokalj in kasneje še Cesar. Strela obeh igralcev je vratar gostov uspel obraniti. Kar domači niso izkoristili so gostje. Po predložku pred domača vrata je bil v skoku najvišji Jurišić in Triglav popeljal v vodstvo z 0:1. Proti koncu prvega dela je še enkrat zapretil Kokalj a se je vnovič izkazal vratar Džafić.

(foto: Lado Vavpetič)

V drugem delu so vnovič prvi zapretili igralci Šenčurja. Po kotu je z glavo lepo meril Rujović a je bil vnovični zmagovelac vratar Triglava. Po tem je šlo za Šenčur samo še navzdol. Triglavani so v presledku štirih minut izkoristili napaki na sredini igrišča domačih ter po hitrih nasprotnih napadih povedli z 0:3. Zadela sta Poplatnik in Bukara. Domačim kaj več od častnega gola ni uspelo. Edini zadetek za domače je za znižanje na 1:3 dosegel Mlakar. Gostje so končni izdi postavili z 11m. Strelec sumljivo dosojene enajstmetrovke je bil Šmit.

Nasledno tekmo bo šenčur odigral v nedeljo 04.10. ob 15.30 uri v Radomljah.

BRANKO_PAVLIN_PO_TRIGLAVU.mp3


Nazaj