Mladi nogometaši Šenčurja v družbi reprezentance Slovenije

06.10.2015
Nogometni klub Šenčur je bil včeraj (torek 6.10.2015) deležen privilegirane izkušnje v družbi najboljših slovenskih nogometašev. Namreč naši otroci so se odpravili v povsem nov nogometni dom NZS na Brdu pri Kranju, ter na treningu reprezentance Slovenije opravili vlogo pobiralcev žog.
Snidenje z našimi fanti jim je pričaral velik nasmeh na obraz in hkrati dal spodbudo za še bolj predano delo v naprej. Jerca , Anžej, Jure, Žiga, Dan, Bor, Lan, Ažbe, Tim, Domen in trenerja Uroš ter Erik smo hvaležni za priložnost, ki smo jo dobili kot društvo na pobudo g. Korenta s strani NZS.
Vsekakor pa so skupne in posamične slike, podpisi, nasmehi, nagovori spodbude z reprezentanti in Srečkom večen vtis za vse nas. Ob koncu bi se radi zahvalili nogometni zvezi Slovenije, ki je poskrbela še za darila zvestim (blatnim) pobiralcem. Šali in majice bodo pripravljene že ta petek 9.10.2015, ko se naši junaki v dvoboju z Litvo podajajo v boj za dodatne kvalifikacije in posledično uvrstitev na naslednje evropsko prvenstvo.
SREČNO SLOVENIJA vam kliče ŠD Šenčur!