Poraz proti Dravi

11.10.2015

V 2.SNL je bil na sporedu 10. krog tekmovanja. Tokrat so bile na sporedu prve »povratne« tekme. Šenčur se je odpravil na Ptuj k prvouvrščeni Dravi. V prvem krogu v Šenčurju sta si ekipi razdelili točke.

Tokrat so bili glede na prvenstveno lestvico domači izraziti favorit, kar so z rezultatom tekme tudi opravičili, z igro pa nikakor ne. Domači so prvi in edini gol na tekmi dosegli že v peti minuti prvega dela. Po kotu z leve strani se je na slabih petih metrih sam kot duh znašel Roškar in z nogo premagal Pečnika. Napaka ožje obrambe Šenčurja, ki smo jo letos na žalost že kar vajeni. Prelaganje odgovornosti kdo krije koga in neposredovanje vratarjev v 5 metrskem prostoru že celo sezono povroča sive lase ne samo trenerju ampak vsem, ki si še ogledajo tekmo. Na koncu je ta napaka žal odločila zmagovalca. Šenčurjani so bili po prejetem zadetku več pri žogi, vendar niso uspeli izpeljati nevarne akcije za zadetek.

Tudi v drugem delu so imeli igralci Šenčurja terensko pobudo, ki pa jo niso uspeli vnovčiti. Nekaj mlačnih podaj ali strelov na domača vrata je pač premalo za osvojitev kakšne točke. S tem porazom se je Šenčur znašel na zadnjem mestu in je še edini brez zmage. Naslednja tekma bo v soboto 17.10. v Veržeju.

BRANKO_PAVLIN_PO_DRAVI10.10.mp3


Nazaj