Člani dosegli prvo zmago

25.10.2015

V 12. krogu so člani dosegli prvo zmago. Proti Zarici so se izkazali z izredno učinkovitostjo. Ta jim je še kako manjkala v dosedanjem delu prvenstva. Če bi bili pred nasprotnimi vrati učinkoviti kot proti Zarici bi bil pogled na lestvico veliko lepši.

Tokrat so vodilni zadetek dosegli že v prvi minuti, ko se je po strelu z kota pred vrati najbolje znašel Suljević. Na 2:0 je sredi prvega dela povišal Beganović, ki je žogi spremenil smer po prostem strelu. Tudi gostje so imeli svoje priložnosti. Prosti strel Kotnika je domači vratar Pečnik z lepo parado odbil v kot po katerem so gostje najprej zadeli prečko in nato še vratnico.

V uvodnih minutah drugega dela je prvi zapretil Beganović, ki pa ni uspel zadeti. Kar ni uspelo njemu je že v naslednji akciji Jogiću. Beganović je lepo podal s strani, pred vrati pa je bil Jogić najvišji in z bližine zadel za 3:0. Do konca sta za prepričljivo zmago z 5:0 zadela še Rujović in Burkeljca. Rujović je po lepi asistenci Jogića zadel med nogami gostujočega vratarja, Burkeljca pa je že v sodnikovem dodatku lepo zaključil samostojni prodor. Naslednja tekma bo v soboto 31.10. ob 14.00 uri na Dobu. Vabljeni na bližnje gostovanje!
ENES_RUJOVI_PO_ZARICI24.10.mp3
BRANKO_PAVLIN_PO_ZARICI24.10.mp3


Nazaj