Do prve zmage tudi na gostovanju

01.11.2015

Nogometaši Šenčurja so prvič slavili zmago tudi na gostovanju. Trinajsti krog tekmovanja v 2.SNL je bil srečnejši za Šenčur kot za domačine z Doba. Na težkem igrišču se ni pričakovalo kakšne lepe predstave. V prvem polčasu kakšnih velikih priložnosti ni bilo. So pa domači uspeli realizirati svojo prvo. Z leve strani so poslali predložek pred vrata Šenčurja, kjer se je najbolje znašel Klopčič in z glavo popeljal domače v vodstvo. Do konca prvega dela je bilo to bolj ali manj vse.

Tudi v drugem delo ni bilo dosti drugače. Domači so imeli terensko premoč, ki pa ni obrodila sadov. Nasprotno. V 64. minuti je Šenčur izpeljal hiter protinapad, ki ga je učinkovito zaključil Kokalj in poskrbel za izenačenje. Samo je v igro vstopil le nekaj minut pred tem. Že po nekaj minutah novo veselje v vrstah Šenčurja. Prodirajočega Rujovića je v kazenskem prostoru podrl domači vratar Vezirovič. Sledil je udarec z 11m, ki ga je rutinirano izvedel prav Rujović in poskrbel za končnih 1:2. Do konca tekme so domači poiskušali priti do izenačenja kar pa jim ni uspelo. Šenčur se je z borbeno igri in nekaj sreče uspel obraniti in tako dosegel drugo zaporedno zmago. Naslednja tekma bo v soboto 07.11. ob 17.00 uri v Šenčurju proti Aluminiju. Vabljeni!

BRANKO_PAVLIN_PO_DOBU31.10.mp3