Visok poraz v Tolminu

15.11.2015

V 15. krogu 2.SNL se je Šenčur v Tolminu pomeril z domačim moštvom. Derbi z dna lestvice so na koncu zasluženo dobili domači s 5:1 (2:0).

Prvi dve priložnosti na tekmi so imeli domači. Najprej je strel domačih končal mimo desne vratnice vratarja Pečnika, čez nekaj minut pa je Pečnik ubranil nevaren strel domačih. Na vrsto je prišla tudi priložnost za Šenčur. Burkeljca je prišel sam pred domačega vratarja Deronjo nekoliko z leve strani a ga ni uspel ukaniti. Domači so imeli nato terensko premoč, ki so jo kronali v zadnjih petih minutah prvega dela z dvema zadetkoma. Najprej je luknjo v obrambi Šenčurja izkoristil Kavčič, v zadnji minuti pa je iz 11m zadel še Amarachi.

V drugem delu je svoj šov uprizoril še domači napadalec Sokanović, ki je v dobrih dvajsetih minutah dosegel tri zadetke za visoko vodstvo 5:0. Domači so se po visokem vodstvu zadovoljili z rezultatom in do nekaj ugodnih situacij so prišli tudi gostje, ki pa jim kaj več kot častnega gola v zadnji minuti ni uspelo doseči. Strelec edinega zadetka je bil Kokalj.

V zadnjem jesenskem krogu Šenčur v soboto ob 14.00 uri na domačem igrišču gosti Ankaran.

BRANKO_PAVLIN_PO_TOLMINU_15.11.mp3