Poraz proti Triglavu v Kranju

13.03.2016

V 17. krogu v 2. nogometni ligi sta se v Kranju pomerila Triglav in Šenčur. Prvi zadetek je vratar Šenčurja Rok Vodišek prejel že v prvem napadu gostiteljev. To igralce trenerja Gorana Stankoviča ni zmedlo, saj je že 4 minute kasneje vratarja Triglava Elvisa Đžafića premagal najboljši strelec Šenčurja Samo Kokalj, ki je na lestvici v 2. ligi s sedmimi zadetki na 3.mestu.  Šenčurjani so imeli priložnost, da bi prvi polčas končali z vodstvom, a je Martin Cesar poslal žogo po podaji Enesa Rujovića le v roke vratarja Triglava. Prvi polčas se je tako končal 1:1. V drugem polčasu so prevlado na igrišču prevzeli domačini in vratarja Šenčurja premagali še trikrat in tudi drugi medsebojni dvoboj dobili s 4:1. Šenčur je dvoboj začel v postavi: Vodišek, Teinović, Schwarzmann, Diallo, Bašič, Beganović, Kokalj, Rujović, Cesar, Burkeljca in Božič. Igrala sta še Vidović in Sotenšek. Samo Kokalj je za športni ponedeljek na radiu Triglav v pogovoru z Branko Jurhar povedal:

SAMO_KOKALJ_PO_TRIGLAVU.mp3

V 18. krogu se bo Šenčur, ki je na lestvici v 2. ligi zadnji s 12imi točkami,  v petek ob 19ih v športnem parku v Šenčurju pomeril  z vodilno drugoligaško ekipo Kalcer Radomlje.  

Z nadaljevanjem prvenstva so pričeli tudi v 2.SML/SKL. Uvodni pomladanski krog so kadeti in mladinci Šenčurja odigrali na domačem terenu proti vrstnikom iz Radomelj. Pri kadetih so z 1:0 slavili domači, mladinski derbi pa je z 0:2 pripadel gostom iz Radomelj.


Nazaj