Ekipa U13 napreduje

19.10.2009

Nedeljsko dopoldne nam je ponudilo odlično predstavo mlajše ekipe starejših dečkov, ki je proti ekipi Bled-Bohinj ostala neporažena, tudi zmaga ne bi bila nezaslužena. Po dveh previsokih porazih proti Triglav B, ter Lesce, je ekipa že pred dobrima dvema tednoma pričela igrati kot se od ekipe tudi pričakuje. Če se je Kranj še izvlekel, je že sredina tekma proti sosedom iz Visokega pokazala napredek v igri, zmaga je prinesla še dodatno samozavest pred obračunom s sosedi na lestvici.

Bled-Bohinj je res pričel silovito, njihov prvi strelec, ki je tudi  prvi strelec lige je vnašal nemir med našo obrambno linjio. Kmalu so se napadi gostov obrestovali, zadetek je bil zgolj naključje, Žiga je v golu nesrečno posredoval, vendar pa v kasnejših akcijah gostov ostal nepremegana. Bolj se je polčas nagibal k koncu,bolj je naša ekipa igrala. Po lepi akciji Maksa in Denisa je Nejc lepo premagal vratarja. To je njegov drugi zaporedni gol, v sredo je njegov zadetek odločil znagovalca.

Začetek drugega polčasa podobna slika kot v prvem. Gostje so napadli, imeli priložnosti na začetku, potem pa bolj opazovali igralce v rumenih dresih, ki so si ustvarili več priložnosti kot v vseh dosedanjih tekmah skupaj. Na žalost so se akcije zaključevale preveč samostojno, saj bi  več sodelovanja v napadu verjetno odločilo zmagovalca v korist naše ekipe.

Ekipi vse čestitke za trud na tekmi ter na treningih, trenerju pa ostaja naloga, igralce pripraviti k odgovorni igri tako v obrambi, ter predvsem v napadu, kjer imajo egoizem, neskončno preigravanje, nesodelovanje.... prepovedan vstop v garderobo.