Presenečenja v Radomljah ni bilo

27.03.2016

V dvoboju 19.kroga v 2.nogomenti ligi so nogometaši Kalcer Radomlje s 4:1 premagali Šenčur, ki je zapravil priložnost, da se približa ekipam, ki se borijo za obstanek med drugoligaši. Prvi polčas so domačini dobili z 1:0, edino priložnost za izenačenje je imel kapetan Šenčurja Enes Rujović. V 2.počasu je vratarja Šenčurja Matica Pečnika, ki je prvič v 2.delu sezone stal v vratih,  premagal z 11-ih metrov Igor Barukčič. Vratarja Radomelj je sam preigral v 58 minuti in dosegel častni zadetek za Šenčur Elvis Beganović. Le dve minuti kasneje pa je vratarja Šenčurja Matica Pečnika  z avtogolom premagal njegov obrambni igralec Jernej Scwarzmann in pomagal domačinom do vodstva s  3:1. Zadnji zadetek  so gostitelji dosegli 6 minut pred koncem dvoboja.

V prvi postavi Šenčurja so igrali: Matic Pečnik, Lamin Diallo, Dalibor Teinović, Jernej Schwarzmann, Denis Bašič. Elvis Beganović, Luka Markič, Samo Kokalj, Nik Burkeljca, Blaž Božič in Enes Rujović. Igrali so še: Matic Cesar, Mario Jurišić in Boris Vidović.

Šenčur je na lestvici ostal na zadnjem mestu z 12imi točkami. Za deveto Zarico in osmim Tolminom zaostaja za šest točk.

V 20.krogu se bo Šenčur v soboto, 2.aprila ob 16ih na Dobu pomeril s tamkajšnjim drugoligašem.