Ervin Jogić in Martin Cesar junaka dvoboja proti Tolminu

08.04.2016

V 21. krogu v 2. nogometni ligi je Šenčur z 2:0 premagal Tolmin. V prvem polčasu gledalci niso videli zadetkov. Pred koncem prvega polčasa je po strelu Tolmina na gol vratarja Roka Vodiška, vratnica žogo poslala nazaj na igrišče. V prvem polčasu bi si Šenčur že lahko zagotovil bolj milo nadaljevanje, saj so streli Martina Cesarja, Sama Kokalja in Blaža Božiča šli mimo vratarja Tolmina Vasje Simčiča. V 2. polčasu sta se pred vratarjem gostov znašla Enes Rujović in Elvis Beganović, a  sta predlogo čakala, da je šla nanju obramba Tolmina. V 74 minuti je Ervin Jogić premagal vratarja Simčiča, v 90 minuti pa je rezultat dvoboja 2:0 za Šenčur postavil Martin Cesar.

martin-zmaga.mp3

Trener Šenčurja Goran Stanković je v pogovoru z Branko Jurhar za športni ponedeljek na radiu Triglav povedal:

goran-zmaga.mp3

Igrali so: Rok Vodišek, Lamin Diallo, Dalibor Teinović, Jernej Schwarzmann, Elvis Beganović, Samo Kokalj, Enes Rujović, Martin Cesar, Kristjan Draksler, Nik Burkeljca in Blaž Božič. V prvem polčasu je Daliborja Teinovića zamenjal Luka Markič. V drugem polčasu pa je namesto Sama Kokalja v igro vstopil Ervin Jogić.

V sredo ob 19ih se bo v športnem parku v Šenčurju, Šenčur v polfinalu pokala Gorenjske pomeril s Triglavom.