Šenčur proti Zarici v sezoni 2015/16 neporaže

23.04.2016

V dvoboju za obstanek med drugoligaši je Šenčur osvojil pomembne tri točke proti Zarici iz Kranja. Že v 15 minuti  je zadel v polno Nik Burkeljca po podaji Elvisa Beganovića in kapetana Enesa Rujovića. Prav Rujović bi lahko rezultat povišal pet minut kasneje, a je sodnik piskal nedovoljeni položaj. V 25 minuti je mesto vratarja za kratek čas prevzel Jernej Schwaezmann in žogo izbil iz mreže. V prvem polčasu sta poskušala rezultata dvoboja postaviti Cesar in Beganović, a je bil slednji v nedovoljenem položaju. V začetku drugega polčasa so pobudo prevzeli nogometaši Zarice, a je vratar Šenčurja Rok Vodišek ostal nepremagan. Pred vratarjem Zarice Primožem Bužanom se je sam znašel Enes Rujović a žoga ni šla v mrežo. V 89 minuti pa je rezultat dvoboja 2:0 za Šenčur postavil Martin Cesar. Trener Goran Stankovič je za športni ponedeljek na radiu Triglav povedal:

Goran_zmaga.mp3

Igrali so: Rok Vodišek, Lamin Diallo, Jernej Schwarzmann, Elvis Beganović, Luka Markič, Enes Rujović, Ervin Jogić, Martin Cesar, Kristjan Draksler, Nik Burkeljca in Blaž Božič. V 2. polčasu so v igro vstopili : Samo Kokalj, Matic Mlakar in Denis Bašić.

V 24. krogu se bo Šenčur v nedeljo 1. maja ob 17ih na kranjskem stadionu pomeril s Triglavom. V soboto, 7. maja pa v Šenčur prihaja Ankaran.


Nazaj