1. maja gorenjski derbi s Triglavom

27.04.2016

V nedeljo bo imela članska ekipa Šenčurja priložnost, da v gorenjskem derbiju preseneti tako kot v prejšnjem krogu Zarico, tokrat še Triglav. V dveh medsebojnih dvobojih je zmagal sicer Triglav s 4:1. Septembra lani je vratarja Triglava premagal Matic Mlakar, marca letos pa Samo Kokalj, ki je med strelci v 2. nogometni ligi s sedmimi zadetki na sedmem mestu. Trener Goran Stankovič pred dvobojem s Triglavom, ki se bo na kranjskem stadionu začel ob 17ih:

Goran_napoved_Triglav.mp3

Navijači Šenčurja ne pozabite, v boju za obstanek v 2. ligi članska ekipa Šenčurja računa tudi na vašo podporo. Razlika do devetega mesta so tri točke, do osmega, ki zagotavlja obstanek med drugoligaši pa štiri točke. Na osmem mestu je Zarica, s katero ima Šenčur boljši  medsebojni izkupiček in sicer remi in dve zmagi. Vmes med njima je Tolmin, njun medsebojni izkupiček pa sta poraz in zmaga. Torej bo boj za obstanek lahko negotov  prav do zadnjega kroga, ki ga bodo drugoligaši odigrali 22.maja.

Po nedeljskem obračunu v Kranju s Triglavom, se bo Šenčur v soboto, 7. maja ob 19ih v športnem parku v Šenčurju pomeril z Ankaranom. 14. maja bo na Ptuju dvoboj z Dravo, v zadnjem krogu 22. maja pa ob 17ih v Šenčur pride Farmtech Veržej.


Nazaj