Zamujena priložnost proti Ankaranu

07.05.2016

V dvoboju 25. kroga so se nogometaši Šenčurja pomerili z Ankaranom in iztržili le točko potem, ko so do 79. minute imeli zmago v žepu. Gostje so povedli v 10 minuti z zadetkom Tima Vodeba, le osem minut kasneje je izenačil Nik Burkeljca, ki je vpisal četrti drugoligaški zadetek. Pred koncem prvega polčasa, ki se je končal 1:1, je Jernej Schwarzmann izbil žogo iz šenčurske mreže. V 2. polčasu je po podaji Elvisa Beganovića v 65. minuti Šenčur  v vodstvo s 2:1 s svojim petim zadetkom v tej sezoni popeljal Martin Cesar. V zadnjih minutah dvoboja je imel igro spet v svojih nogah Ankaran,  v 79. minuti so igralci Šenčurja »pozabili« na Luka Vekića, ki je izenačil na 2:2. Trener Šenčurja Goran Stankovič je v pogovoru za športni ponedeljek na radiu Triglav povedal:

Goran-Ankaran.mp3

Igrali so: Rok Vodišek, Jure Zukanovič, Jernej Schwarzmann, Ervin Jogić, Denis Bašić, Elvis Beganović, Luka Markič, Enes Rujović, Martin Cesar, Nik Burkeljca in Blaž Božič. V 2. polčasu so igrali še Kristjan Draksler, Samo Kokalj in Mario Jurišić.

Z osvojeno točko je Šenčur na drugoligaški lestvici z 19imi točkami s petimi točkami zaostanka za devetim Ankaranom in osmim Tolminom na zadnjem desetem mestu. V predzadnjem krogu se bodo v soboto, 14. maja pomerili z Dravo na Ptuju, v zadnjem krogu pa bodo v soboto 22. maja ob 17ih v športnem parku v Šenčurju gostili Farmtech Veržej.


Nazaj