MEMORIAL MARKA PIKONA BOHINJ 2016

12.06.2016

V soboto 11. junija je bila selekcija U9 ponovno dejavna na turnirju v Bohinju. Jerca in fantje so se zopet izkazali s svojo igro, saj so morali priznati poraz šele v finalu proti vrstnikom iz Lesc.

Pred tem so v skupini premagali vse svoje nasprotnike in v polfinalu v pravi srhljivki, ki se je nebi branil niti Hitchcock po kazenskih strelih premagali svoje velike konkurente Triglav iz Kranja.

Tudi tokrat nismo ostali suhi saj so ponovne padavine dodatno otežile garanje na igrišču. Ni zaman rek »v Bohinj ma dž ta mlade«. Ob koncu je bil za najboljšega igralca izbran Gal Strupih. Tudi tokrat so bili starši otrok osmi igralec s svojim bučnim navijanjem na tribuni. Turnir je imel tudi dobrodelno noto, kajti izkupiček od prodaje ekipnih slik je šel za 19 letnega nogometaša Nk Bohinj Luko Kovačiča, ki je zbolel za rakom. Če želite še dodatno pomagati se v določenih lokalih po Gorenjskem zbirajo PVC zamaški.

Zahvala pa gre ponovno tudi trenerju Jakobu Kristanu, ki poleg obveznih treningov žrtvuje še svoj prosti čas, da se otroci lahko udeležujejo turnirjev. Se vidimo na zaključku sezone, ko bo vreme lepše.

Rezultati:

 

NK ŠENČUR : NK BRDA 3 : 0

NK ŠENČUR : NK BLED 2 : 1

NK ŠENČUR : NK LESCE 3 : 2

 

POLFINALE:

NK ŠENČUR : NK TRIGLAV 5 : 4 (PO PENALIH)

 

FINALE:

NK ŠENČUR : NK LESCE 0 : 1


Nazaj