Tretji v Trbovljah

07.12.2009

V prehodnem obdobju se bodo naše ekipe udeleževale raznih turnirjev po vsej Sloveniji. V klub smo prejeli tudi vabila iz sosednje Avstrije, vendar pa se zaradi igralnih dni, ki so tik pred ali po Novem letu teh turnirjev ne bomo udeležili, saj bodo igralci in trenerji med prazniki zasluženo lahko počivali. 

 Vsaka ekipa se bo tako udeležila največ dveh turnirjev. Prvega«jokerja« je pretekli vikend tako izkoristila ekipa U10, ki je odšla na turnir v Trbovlje, kjer je že pred dvema letoma, takrat še v kategoriji U8, šele v finalu po kazenskih strelih klonila proti Zagorjanom.

Turnirski sistem je zelo specifičen, če želiš tekmovati in na turnirju osvojiti čim višje mesto, je potrebno v vsaki tekmi predtekmovanja biti skoncentriran v obrambi ter predvsem v napadu ter poskušati izkoristiti vsako priložnost. Naša ekipa je tako že v prvi minuti prve tekme proti Triglavu preko Družinca povedla ter na koncu zmagala. Drugo tekmo proti domačinom je odločil Perko, ki je bil skupaj  s Trobcem uspešen tudi proti Zmajčkom (Olimpija). V zadnji tekmi proti Dobu je kar petkrat zadel Celar, svoj drugi gol na turnirju je dal Trobec. V četrtfinalu,kjer se je igralo na izpadanje je bila naša ekipa boljša od Kolpe s 3:2 (Celar 2x, Trobec). V polfinalu je ekipo čakal težak nasprotnik, Domžalčani so izkoristili svojo priložnost, naši  žal ne, pa če tudi je ekipa zadnje minute vratarja Tilna nadomestila z igralcem v polju, se tovrstni način igranja ni obrestoval. V tekmi za tretje mesto so se naši revanširali Zagorjanom za poraz izpred dveh let, ter jih s hattrickom najboljšega strelca turnirja Žana Celarja brez težav premagali.

Miklavževa sobota je bila tako za ves trud skozi celoten turnir nagrajena s pokalom in medaljami za vratom. Bravo fantje!

 

Žan je s pomočjo svojih soigralcev osvojil nov pokal.


Nazaj