Tretji gorenjski derbi z zmago Tinex Šenčurja

23.09.2016

V dvoboju 6. kroga v 3. nogometni ligi center so si igralci Tinex Šenčurja zmago proti Savi iz Kranja priigrali že v 1.polčasu. Luka Markič je že na začetku dvoboja z natančno podajo olajšal delo Janu Logarju, ki je žogo pospravil v mrežo vratarja Save Anžeta Povirka. Jan je popeljal Tinex Šenčur v vodstvo nekaj minut kasneje še z enim zadetkom. Potem pa je strelske vajeti prevzel v svoje noge Jure Zupančič, ki je bil v prvem polčasu natančen dvakrat in postavil rezultat dvoboja 4:0 . V 3. ligi center je Jure vratarje nasprotnikov premagal petkrat. V 2. polčasu so sicer igro za nekaj minut prevzeli gostje, ki pa niso prišli do strela, ki bi lahko presenetil vratarja in kapetana Tinex Šenčurja Tilna Žlebnika. Trener  Goran Stanković:

Goran_po_Savi.mp3

V 7. krogu bo Tinex Šenčur gostoval pri Ivančni Gorici, 7. oktobra ob 19ih pa se bodo v športnem parku v Šenčurju pomerili z Ilirijo.

Sponzorji nogometnega kluba Šenčur so: Tinex Šenčur, Avtohiša Vrtač, Jurčič transport, Grawe Zavarovalnica, mesarstvo Čadež in podjetje Vigred.