Derbi pripadel Iliriji

07.10.2016

Članska ekipa Tinex Šenčur je v 8. krogu v 3. nogometni ligi center proti Iliriji napadala vrh lestvice v tem ligaškem tekmovanju, a so ostali brez točk. Ilirija je povedala že na začetku dvoboja z zadetkom Mustafe Nukića. Oba vratarja v prvem polčasu po tem zadetku nista imela nevarnih strelov proti golu. V 2. polčasu je goste v vodstvo popeljal Žiga Anželj, ki je v minuli drugoligaški sezoni igral za Šenčur. Napako Ilirije je kaznoval najboljši strelec Tinex Šenčurja Jure Zupančič in znižal na 1:2. Namesto izenačenja domačinov je moral vratar Tilen Žlebnik spet po žogo v mrežo. Prosti strel svojih soigralcev je dopolnil Lamin Diallo, ki je tako kot Anželj v sezoni 2015/16 igral v Šenčurju. Šenčur je v drugem polčasu igral z dvema igralcem manj, saj je z rdečim kartonom glavni sodnik Samo Veselič iz Maribora najprej poslal Alena Hadžipašića potem pa še Jureta Zupančiča.

Goran_po_Iliriji.mp3

V 9. krogu bo Tinex Šenčur gostoval pri Rudarju v Trbovljah. V 10. krogu pa se bo v gorenjskem derbiju v Športnem parku v Šenčurju pomeril z Velesovim.

Sponzorji nogometnega kluba Šenčur so: Tinex Šenčur, avtohiša Vrtač, mesarstvo Čadež, Jurčič transport, podjetje Vigred, Grawe zavarovalnica in Sodnik Boris s.p.


Nazaj