U12 Ekipa ki hoce igrat -pohvala s strani Nk Triglava

19.10.2016

Ekipa Triglav Podgorje U12 je v preteklem tednu odigrala 3 prvenstvene tekme.

V sredo, 5. oktobra 2016, se je v Tenetišah pomerila z ekipo NK Zarica Kranj U13. Nasprotna ekipa je v obrambi igrala trdo in brez večjih napak, zato je bilo težko priti do gola. Kljub vsemu smo uspeli zabiti 5 golov.

V četrtek smo igrali tekmo v Šenčurju z ekipo Šenčur U13. Ta tekma je bila precej bolje odigrana in zmaga z 10:0 je bila povsem zaslužena.

V soboto pa je v Tenetiše prišla ekipa NK Šenčur U12. To je bila ena boljših letošnjih tekem. Nasprotnik je prišel igrati nogomet in s pogumno igro na začetku kar nekoliko presenetil. Prvi polčas je bil po zaslugi obeh ekip res kvaliteten in igralci so si prislužili kar precej aplavzov svojih staršev navijačev. V drugem polčasu so igralci Triglava stopnjevali ritem in na koncu zmagali s 7:0, kljub vsemu pa si čestitke za prikazano zaslužijo igralci obeh ekip. Z igro je bil zadovoljen tudi trener Triglava Almir Krcić, ki obenem poudarja, da mora ekipa igrati še bolj kolektivno. V polju je  treba iskati prostega soigralca, ga zaposliti z natančno aktivno podajo. Pri tem je pomemben prvi kontakt z žogo. Večkrat je treba prenesti igro z ene strani na drugo in občasno nasprotnika s povratno podajo razvleči po celotnem polju.

V naslednjem kolu ekipa Triglav Podgorje U12 igra v soboto, 15. oktobra 2016, v Železnikih.

Ekipa NK Triglav Domplan Beli je v soboto v Bohinju premagala domačine z 1:13, pred tem pa premagala tudi Jesenice B v gosteh s 3:1 in izgubila doma proti Preddvor Visoko z 0:2. Napredek v igri je viden in tako sta plod tega tudi dve zmagi v zadnjih treh tekmah, kar daje igralcem voljo do zavzetega nadaljnjega dela. Z dobrimi igrami v naslednjih kolih lahko svoj položaj na lestvici še precej izboljšajo.

V naslednjem kolu Triglav Domplan Beli igra doma proti Britofu.

1.polcas

2.polcas


Nazaj