SELEKCIJA U12 ZAKLJUČILA JESENSKI DEL

06.11.2016

Prvi del lige MNZ Gorenjska U13 se je zaključil tudi za našo ekipo Šenčur U12. Tekmovanje so končali na 9.mestu. Treba pa je poudariti, da je bila naša ekipa daleč najmlajša v ligi, saj jo sestavljajo igralci letnika 2006 in 2005 (igralci kategorije U11 in U12), kar pomeni, da so bili naši igralci od nasprotnikov leto  mlajši, nekateri pa celo dve leti. Ravno zaradi tega v letošnji sezoni ni glavni cilj doseganje rezultatov, ampak predvsem nabiranje znanj in izkušenj za naslednjo sezono. Omembe vredno pa je dejstvo, da so bili naši igralci kljub mladosti za svojo igro, borbenost in nepopustljivost pohvaljeni tudi s strani trenerjev drugih ekip. Vse to pa je rezultat dobrih pogojev, trdega dela in truda na treningih pod vodstvom trenerja Jake Kristana.

Posledica dobrih iger in lepih predstav je tudi povabilo naši ekipi Šenčur U12 za sodelovanje v Zimski ligi v Zmajevem gnezdu v Ljubljani za Bežigradom, kamor je bilo povabljenih 12 najboljših ekip v kategoriji U12 iz MNZ Ljubljane in Gorenjske. Poleg naše ekipe Šenčur U12 sodelujejo še nogometni klubi: Olimpija, Domžale, Slovan, Ilirija, Bravo, Interblock, Arne tabor, Krka Novo mesto, Triglav Kranj, Škofja Loka in Jesenice. 

Mlajši del ekipe U12, to so igralci letnika 2006, pa se bo udeležil Zimske lige v Šenčurju v kategoriji U11, poleg tega pa načrtujemo tudi udeležbo na zimskih turnirjih v naši okolici in v tujini.

Torej, čaka nas pestro zimsko dogajanje, ki se bo zaključilo s spomladanskimi pripravami na Hrvaškem.

  


Nazaj