Nogomet za vse

09.01.2010 V Šenčurju delamo po strokovni usmeritvi kjer ob nogometaših vzgajamo tudi vrhunske osebnosti. Vsaka ekipa pa je sestavljena iz odličnih in dobrih nogometašev. Nam je pomemben prav vsak član našega društva in ob tem, ko nudimo boljšim nogometni napredek in tekmovalni izziv želimo tudi ostalim ponuditi tekmovalno izkušnjo, ki jim o ostala v spominu. Želimo zmagovati in se uvrščati v višje lige ob tem pa ne pozabiti na ostale, ki po ekipah ne nosijo glavnega bremena tekmovanj. Tako je ekipa u-9 nastopila na turnirju v Velesovem, kjer je trener peljal s seboj v glavnem igralce, ki niso nosili glavnega bremena tekmovanja jeseni. Kljub temu, da smo boljše pustili doma in bodo poizkušali še ta mesec osvojiti turnir v Kamniku pa smo pokazali obilico nogometnega hotenja. Izgubili smo z Britofom in Kranjem skromnih 1:0 ob tem pa imeli na vsaki tekmi tudi sami priložnosti za zadetek. Z Kondorjem pa smo se razšli brez zadetkov. Veselje na obrazih naših nogometašev pa je povedalo vse zato smo ponosni, da pri nas prav vsak nogometaš šteje in vzgoja preko športa le ni prazna črka na papirju.