Turnir ŠENČUR 2017 za U7 in U10

08.02.2017

Turnir ŠENČUR 2017 za U7 in U10

 

V soboto 4.2. sta se v sklopu šestih turnirjev ŠENČUR 2017 odvijala prva dva turnirja in sicer za selekcije U7 in U10.

Prvo so se v soboto dopoldan med seboj pomerile najmlajše selekcije nogometašev U7. Za večino malčkov je bila to prva tovrstna tekmovalna izkušnja. Bolj kot rezultat je bilo za vse njih pomembno dejstvo, da so bili lahko tudi oni del teh turnirjev. Prijavljenih je bilo 10 ekip, ki so bile razdeljene v dve skupini in so se med seboj pomerili v igri 4 na 4 na male gole. Nk Šenčur je v tej konkurenci nastopil s tremi svojimi ekipami pod vodstvom trenerjev Narsej Mubija in Luka Markiča. Vsi otroci so ob bučnem navijanju njihovih staršev prikazali že zavidljivo nogometno znanje. In čeprav rezultat ni bil na prvem mestu, velja omeniti, da so končno prvo mesto osvojili otroci iz Nk Škofja Loke pred Jesenicami in Lescami.

V popoldanskem delu turnirja pa so na igrišče stopile ekipe U10, ki so bile razdeljene v tri skupine po štiri ekipe. Šenčur je imel v tej kategoriji dve svoji ekipi. Medtem, ko Šenčur-modri ekipi ni šlo vse po načrtih in so v svoji skupini zasedli šele četrto mesto, pa je Šenčur-rumena ekipa po odličnih igrah zmagala v svoji skupini in se uvrstila v skupino kjer se je z ekipama Lesc in Žirov pomerila za prva tri mesta na turnirju. Po treh zares dramatičnih tekmah, ko so vse tri ekipe imele po eno zmago in en poraz, je o končnem zmagovalcu odločala gol razlika, kjer pa je naša rumena ekipa imela za en gol boljšo gol razliko od Lesc in za dva gola boljšo od Žirov. Tako, da je bil končni vrstni red v kategoriji U10: 1.mesto Šenčur-rumeni, 2.mesto Lesce in 3.mesto Žiri. Šenčur-modri pa so v svoji skupini za razvrstitev od 10-12.mesta eno tekmo odigrali neodločeno in eno izgubili. Velja tudi omeniti, da je po izboru trenerjev najboljši igralec prihajal ravno iz ekipe Šenčur-rumeni.

Za konec pa je potrebno pohvaliti tudi starše ekipe U10, ki so ob pomoči njihovega trenerja Jake Kristana, odlično izpeljali celoten turnir, cel dan trdo delali, skrbeli za lačna otroška usta in ugodno počutje vseh obiskovalcev. Po končanem turnirju so bili deležni pohval vseh sodelujočih ekip z obljubo, da se v prihodnji sezoni zopet vrnejo.

Več slik pa si lahko ogledate na naši Facebook Strani:

https://www.facebook.com/nogometni.sencur/?hc_ref=NEWSFEED

Rezultati naših ekip:

Predtekmovanje:

Šenčur modri – Šk.Loka  0:0

Šenčur modri – Lesce  0:3

Šenčur modri – Triglav  1:1

Šenčur rumeni – Lesce2  1:0

Šenčur rumeni – Zarica 1:0

Šenčur rumeni – Virtus Kamnik 1:1

Razvrstitev od 10.-12.mesta:

Šenčur modri – Bitnje 1:1

Šenčur modri – Lesce2 1:2

Razvrstitev od 1.-3.mesta:

Šenčur rumeni – Lesce 2:0

Šenčur rumeni – Žiri 0:1


Nazaj