TURNIR U10 UMAG TROPHY 2017

12.04.2017

TURNIR U10 UMAG TROPHY 2017

Pretekli vikend se je selekcija Šenčurja U10 pod vodstvo njihovega trenerja Jake Kristana udeležila tridnevnega mednarodnega turnirja v Umagu. Glede na to, da je bil takšen turnir prva tovrstna izkušnja za naše igralce, jih je potrebno pohvaliti za njihove igre in všečne predstave. V teh treh dneh so odigrali kar 7 tekem. V skupinskem delu, kjer je bilo šest ekip so dosegli eno zmago, dva neodločena izida in dva poraza in z osvojenimi petimi točkami zasedli 4.mesto. Vse tekme, razen proti kasnejšim zmagovalcem Domžalam, so odigrali zelo dobro in prikazali lep nogomet. Zadnji dan so odigrali še dve tekmi za razvrstitev, dosegli eno zmago in en poraz in tako osvojili končno 15.mesto. Kljub temu, da je bil takšen ritem tekem kar nekoliko prenaporen za to starostno kategorijo, pa je najbolj pomembno to, da so se vsi domov vrnili zdravi in brez poškodb.

Potrebno pa je pohvaliti prav vse igralce in njihovega trenerja za častno zastopanje svojega kluba, njihovo športno in kulturno obnašanje vse te tri dni tako na športnih igriščih kot tudi izven njih. S tem pa so pokazali, ne samo, da so dobri nogometaši ampak tudi, da so pravi športniki, ki so lahko v ponos nogometnemu klubu Šenčur.

Rezultati naše ekipe:

Šenčur – Jadran Novigrad   2-2