SELEKCIJA U10 DOBILA SPONZORJA

05.05.2017

Da rek: »dober glas seže v deveto vas« drži, se je pokazalo tudi na primeru naše selekcije U10.

Očitno so dobro delo ekipe U10, njihove lepe rezultate, udeležbe na številnih turnirjih in njihovo prizadevnost opazili tudi izven meja Šenčurja. Tako so vse te pozitivne stvari, iskrivost celotne ekipe, njihov trud, kot tudi trud njihovega trenerja Jake prepoznali v eni od najuspešnejših slovenskih oglaševalskih agencij Yin+Young iz Ljubljane, kjer so se odločili, da jih bodo finančno podprli in kot sponzor spremljali na njihovi poti. Pomagali jim bodo tako pri nakupu opreme kot tudi pri udeležbah na turnirjih tako doma kot v tujini.

 

Kaj je o razlogih za takšno odločitev oglaševalske agencije Yin+Young napisal kreativni direktor in solastnik podjetja Domen Husu:

»Agencija Yin + Young iz Ljubljane je ena izmed najmlajših oglaševalskih ekip v Sloveniji, kar lahko sklepamo že iz imena, čeprav postajamo malce manj mladi po letih in vse bolj mladi po srcih. Pred malo več kot tremi leti smo se odločili, da z novonastalo agencijo ter ravnovesjem med mladostjo in modrostjo v svet oglaševanja vnesemo nujno potrebne spremembe, saj še vedno verjamemo, da lahko oglaševanje spremeni svet. Za to sta seveda potrebna trdo delo ter požrtvovalnost, kar je precej primerljivo z mladimi nogometnimi nadobudneži selekcije U10 NK Šenčur, ki tako kot mi svoje sposobnosti, znanje in talent združujejo z mladostno energijo ter vizijo, kar jim v vsakem trenutku zagotavlja vrhunsko pripravljenost na nove izzive. In ker gre za eno najmlajših selekcij, ki nam je lahko vsem za zgled ter v ponos, smo se v agenciji odločili, da jih kot sponzorji podpremo in jim pomagamo na njihovi poti k novim zmagam, ki jih zagotovo ne bo manjkalo. Vsi skupaj si namreč želimo, da naš logotip s pomenljivo besedo "young’" na dresih mlade ekipe postane dokaz, da rek na "mladih svet stoji" še kako drži.«


Nazaj