ČLANI PROTI GROSUPLJU, MLADINCI IN KADETI V DEKANIH

11.05.2017

ČLANSKA EKIPA PO PORAZU V LOKALNEM DERBIJU PRIČAKUJE BRINJE IZ GROSUPELJ
Tekma v Velesovu je pustila  posledice. Do konca sezone in tudi na  začetku prihodnje bo manjkal Igor Lovrič, ki je v Velesovu prejel rdeči kartoni in je kaznovan kar z petimi tekmami prepovedi.  Posledice čutijo tudi ostali igralci nad katerimi je bilo veliko število grdih prekrškov, le eden izmed mnogih pa je bil po mnenju  glavnega sodnika kaznovan z rumenim kartonom.  Kljub vsem naštetim, tekma je za nami  in še vedno smo v igri, da končamo prvenstvo med prvimi petimi ekipami v ligi, kar pa je tudi osnovni cilj letošnje pomlajene članske ekipe.
 Tekma z Brinjam je lepa priložnost za novo domačo zmago( Tinex Šenčur je dobil zadnje tri domače tekme).
Obračun 25. kroga 3. SNL se bo v športnem parku Šenčur pričel v petek ob 19.uri.

ZMAGA PROTI IZOLI IN SVOBODI ZA MIREN ZAKLJUČEK PRVENSTVA

Mladinska in kadetska selekcija  kateri sta imeli v letošnji sezoni kar nekaj težav pri sami sestavi ekip pa se odpravljata na gostovanje v Dekane. Selekcija U-19 in U-17  sta po dobrih nastopih na zadnjih dveh tekmah proti Svobodi in Izoli trenutno varni na sedmem mestu prvenstvene lestvice.
Za  potrditev obstanka  v 2.Slovenski nogometni ligi pa mladinci in kadeti na zadnjih šestih obračunih potrebujejo le še kakšno točko.  Prva priložnost bo že proti Dekanom, ki so na zadnjem mestu lestvice in so  tudi matematično že izpadli iz 2.Snl.

U-17
  Jadran Dekani - Šenčur           Sobota ob 15.00

U-19
  Jadran Dekani - Šenčur           Sobota ob 17.00

Gremo Šenčur!


Nazaj