Vse o pripravah

29.01.2010

V Lignano odhajamo v četrtek 04.02 ob 06.15, zbor ob 06.00 pred Športnim parkom v Šenčurju. Na pot gremo z dvema avtobusoma, ki nas bo v Lignano pripeljal okoli 09.30 ure. Sledi namestitev v hotelu, kjer bo v posamezni sobi bivalo tudi do šest igralcev. Sledi krajši trening,ter nato kosilo. Po kosilu počitek, okoli 16.00 pa že drugi trening. Po treningu tuširanje in večerja ob 19.00 – 20.00. Do 21.30 bodo imeli igralci prosto, sledi osebna higiena in spanje. Ob 22.00 se v sobah ugasnejo luči.

V petek zjutraj se zbudimo ob 07.00. Pred zajtrkom, ki bo od 07.30 – 09.00 krajši footing po okolici hotela. Ob 09.30 – 11.15 bo jutranji trening, po treningi pa tuširanje in priprava za kosilo. In tako naprej še v soboto. V nedeljo po jutranjem treningu sledi tuširanje in odhod iz Lignana proti Šenčurju okrog 11.45. V Šenčur se vrnemo okrog 15.00 ure.

V klubu bomo poleg opreme za treniranje (žoge, markirne majice, klobučki, stožci, palice) odnesli še napitke, katere bodo igralci zaužili med in po treningu, tako da ni potrebno s seboj (razen za pot) odnašati pijače.

Igralci s seboj vzamejo osebno in potrjeno zdravstveno izkaznico, telefone pustijo doma, lahko imajo s seboj zabavne igre. Če ima kateri od igralcev kakšne stalne bolezenske težave, naj starši to pred odhodom omenijo. Tablete (aspirin) in opremo za prvo pomoč bomo vzeli s seboj trenerji.

V kompleksu sta tudi velik olimpijski bazen in fitness center. Vsak igralec ima na voljo 1-krati obisk, fitnes (sobota) bomo izkoristili v soboto zvečer, kopanje v bazenu pa verjetno v soboto po treningu. Kapo za bazen lahko za ceno 1€ kupimo ob vstopu v bazen, je pa obvezna.

Denarja igralci ne potrebujejo, saj imajo na voljo 3 dnevne  obroke (samopostrežna restavracija) pijačo med in po treningu.

Oprema za trening

Prosti čas

kapa – obvezna, kopačke, superge, trenirka (zgornji in

Spodnje perilo, pribor za osebno higieno, trenirka, kratke

spodnji del), najmanj 4 majice za trening, 6 parov nogavic

majice, lahko natikače, nogavice, superge (lahko iste kot

anorak, ščitnike

za trening), brisači za tuširanje in kopanje, kopalke ali

hlače, plavalna kapa

Vso mokro opremo ali kose oblek bodo fantje lahko sami posušili v sobi, mlajšim bomo pri tem pomagali trenerji.