Desetka končala s tekmovanjem Rad igram nogomet

01.02.2010

Na sobotnem finalnem  tekmovanju Rad igram nogomet za področje Gorenjske so bile ekipe iz Kranja, Žirov ter Jesenic uspešnejše od naše A ekipe, ki ji tokrat prav nič ni šlo od nog, poleg tega pa jih je sreča obšla v velikem loku. V prvi tekmi tekmi  proti NK Jesenice je ekipa do zadnje minute vodila, a nato prejela gol, ki je nato še močno vplival na igro naše ekipe proti trdi ekipi Alpine iz Žirov.Po zaostanku za gol je Žan rezultat izenačil, ter kasneje priboril še kazenski strel. Tudi iz najstrožje kazni nismo zadeli, nasprotnik kmalu zatem pač je in zmagali so tako spretnejši Žirovci. V tretji tekmi proti najboljši ekipi Triglavu iz Kranja so fantje sicer poskušali presenetiti, vendar so bili Triglavani boljši in zmagali.

Je pa v skladu s pričakovanju nastopila B ekipa vendar  pa se njihov rezultat ne šteje v končni seštevek. Fantje so po vrsti zmagali proti Jeseničanom, bili boljši od Alpine, vodili proti Triglavanom, a kljub dobri igri na koncu izgubili.

Škoda, priložnost za uvrstitev med najboljših 16 slovenskih ekip je bila velika, toda tokrat res nismo igrali tako kot znamo. Kljub vsemu pa ne smemo pričakovati ter tudi ne zahtevati  od naših igralcev, da bodo že pri desetih, dvanajstih letih igrali kot najboljši igralci v velikih klubih, tako da imajo lahko tudi naši fantje kdaj slab dan.

Ekipi Triglava in Alpini želimo veliko uspeha v nadalnjem tekmovanju


Nazaj