TINEX ŠENČUR : KOMENDA 1:1

19.08.2017

Domači kljub neodločenemu izidu uprizorili pravi nogometni spektakel

Uvodna tekma letošnje sezone je navijačem postregla z nogometno poslastico.

Šenčurjani, ki so začeli tekmo nekoliko rezervirano in po napaki obrambe v 21 minuti prejeli tudi zadetek, niso več dopustili nasprotniku možnosti za presenečenje. Zadetek v mreži domačega vratarja Matica Pečnika je bil povod za to kar je sledilo v nadaljevanju. Popolna prevlada Šenčurjanov nad gostujočim moštvom.

Domači, ki so v nadaljevanju kot na vadbenem poligunu streljali proti gostujočemo golu iz vseh mogočih položajev so zlahka prebijali gostujočo obrambo. Tu se je še posebej izkazal izjemno tehnično podkovani Ervin Jogić, ki je po desnem boku mojstrsko preigraval gostujočo obrambo in soigralcem delil uporabne predložke. 

Kako močna prevlada Šenčurjanov je sledila po prejetem zadetku najbolje pove podatek, da so v preostalih 24 minutah prvega polčasa Šenčurjani streljali proti gostojočemu golu kar 5 krat iz enajstmeterskega prostora. Gostujoči igralci se lahko zahvalijo le svojemu odličnemu vratarju, da se je polčas končal z 0:1.

Drugi polčas se je nadaljeval v enako silovitem obleganju. V igro je vstopil Elvis Markišić in s svojimi napadi v obup spravljal obrambo Komende. Gledalci so bili na nogah. Zadetek, ki so ga čakali vse od usodne 21 minute so domači vendarle dočakali v 80 minuti, ko je Jure Zupančič zabil za končnih 1:1.

Tekmo, ki se je končala z neodločenim izidom je eden izmed navijačev na tribuni opisal takole: "moralo bi biti 10:1"

Letos močno prenovljena ekipa Šenčurja z novim trenerjem Erikom Kržišnikom na čelu je z uvodno tekmo v letošnji tekmovalni sezoni navijačem pokazala, kaj nas čaka na prihodnjih tekmah. Napad, in še enkrat napad na vrh lestvice.

Avtor: Tomaž Voršič


Nazaj