DRUŽENJE PO TEKMI JE SESTAVNI DEL EKIPE

11.09.2017

Kljub nepričakovano izgubljeni tekmi v Kočevju, ostaja ekipa povezana in trdna

Po izgubljeni sobotni tekmi, ki so jo igralci Šenčurja nepričakovano izgubili z rezultatom 3:0 je bilo čutiti v zraku razočaranje in žalost. Igralci, ki se zavedajo svojih kvalitet in kondicijske pripravljenosti so sklonjenih glav zapuščali igrišče.

"Ko veš da si boljši nasprotnik, a vseeno izgubiš tekmo... ne morem verjeti. Vse nam gre narobe", je dejal po tekmi borbeni Ervin Jogić, igralec, ki je kot okrepitev v letošnji sezoni prišel iz drugoligaške Zarice v Šenčur, da bi pomagal ekipi do ponovnega preboja v drugo ligo.

Mnenje Jogića, ki zaseda na lestvici najboljših strelcev 3.SNL center visoko tretje mesto odseva stanje, skozi katero je moralo mnogo odličnih ekip. Včasih priznati poraz, kljub temu, da veš da si boljši in si dal na zelenici vse od sebe. In to je tisto, kar v začetku letošnje sezone krasi ekipo Šenčurja. Igralci, ki dajejo vse od sebe.

V tem duhu je predsednik kluba Bojan Pintar, velik podpornik in organizator dela v NK Šenčur po tekmi osebno povabil igralce na pijačo, jih bodril in jim vlival pogum. Šenčur, držimo z vami in verjamemo v vas. 

Nk Šenčur


Nazaj