MARKO ČANČAR USPEŠNO OKREVA PO POŠKODBI

12.09.2017

Marko Cancar okreva po poskodbi

Borbenost rumenih je izjemna, kar dokazuje tudi Marko Čančar, ki je kljub zlomu roke odigral na zelenici še 30 minut tekme.

Bočni branilec Marko Čančar, ki se je poškodoval na domači tekmi 3. kroga proti ekipi Bohinja že okreva in bo pričel s prilagojenimi kondicijskimi treningi predvidoma v tem tednu. Svojo ekipo je prišel spodbujat na gostujočo tekmo v Kočevje.

Marko, katerega preostanek jesenskega dela tekmovanja je še pod vprašanjem, se je poškodoval med borbenim posredovanjem na tekmi 3. kroga, ko je ekipa Šenčurja premagala Bohinj z 9:1. Kljub poškodbi in neznosnim bolečinam je Čančar na igrišču požrtvovalno vztrajal in igral naprej še ves polčas, dokler ga trener zaradi preveč očitnih bolečin ni potegnil na klop.

Preiskava je pokazala kompliciran zlom desne roke in potrebna je bila kirurška operacija. "Vstavili so mi vijake in ploščico, okrevanje pa bo trajalo vsaj 2 meseca" je povedal Marko, ki ostaja dobre volje in se veseli, da bo ponovno pričel s treningi.

"Vztrajati na igrišču ob taki poškodbi ni lahka reč, za kaj takega moraš imeti resnično visok prag prenašanja fizične bolečine. In ko opazujem kako se Marko Čančar in ostali igralci Tinex Šenčurja trudijo me navdajajo občutki, da je Šenčur ekipa igralcev na katere velja računati", je bil mnenja Tomaž Voršič, ki je vodil pogovor z igralcem Šenčurja.

Avtor: Tomaž Voršič


Nazaj