TOČKOVNO NEUSPEŠEN KONEC TEDNA ZA ŠENČUR Z IZJEMO MLAJŠIH

16.10.2017

Zadnji konec tedna je bil z vidika rezultatov neuspešen za ekipe Šenčurja. Izjema so mlajše selekcije.

Članska ekipa se je odpravila na gostovanje v Ljubljano kjer jih je pričakala ekipa Taborja, ki se bori za  vrh na lestvici v tretji slovenski nogometni ligi.  Šenčurjani v tej sezoni dobro nastopajo na domačih tekmah kjer še ne poznajo poraza medtem ko na gostovanjih še vedno ne najdejo recepta za zmago.

Domači so  tekmo začeli silovito saj so že po dobri minuti igre z pravim evrogolom povedli. Strelec prelepega zadetka je bil Škerl. V nadaljevanju so se Šenčurjani prebudili, po le nekaj minutah igre je v čisto situacijo prišel Jogič, ki pa ni zadel.  V tem času je imel posest žoge Šenčur a si večjih priložnosti z izjemo Šimenca, ki se je sam znašel pred vratarjem ni priigral.

Podobno je bilo v drugem polčasu ko so domači prežali na protinapade in bili kar nekajkrat nevarni. Trener Erik Kržišnik je v zadnjih minutah vse sile usmeril v napad ampak domača obramba je vselej zdržala in se zasluženo veselila zmage z 1:0. Časa do naslednje tekme ni veliko saj že v petek v športnem parku pričakujemo sosedski obračun ko prihaja Kranjska Sava.

Podobna usoda je včeraj doletela mladince in kadete, saj so na domačem igrišču oboji morali priznati premoč ekipi Slovana. Kadeti so izgubili z 1:4, selekcija mladincev pa z 1:3. Prihodnji teden se selekciji U-17 in U-19 odpravljata na gostovanje v Brda. Tekmi v Brdih bosta za naši selekciji zelo pomembni saj bi se z morebitnima zmagama že precej odlepili od spodnjega dela lestvice in se zavihteli proti sredini.

Točko pa so včeraj osvojili starejši dečki, ki so v športnem parku remizirali proti Lescam (0:0) Bolj uspešne pa so bile ta vikend naše mlajše selekcije, ki še naprej dobro trenirajo in dosegajo zelo lepe rezultate. Ekipa U-14, ki nastopa v ligi U-15 je doma gladko z 5:0 premagala Velesovo. Tudi selekcija U-13 je ponovno zmagala. Tokrat v Žireh z 0:3 in so tako na drugem mestu z tekmo manj. Ekipa  U-11  se je  pomerila  z vrstniki iz  Železnikov. Trikrat so  zmagali in enkrat izgubili. Pohvale vsem fantom in trenerjom!


Nazaj