ZMAGOVITI POHOD TINEX ŠENČURJA PROTI IVANČNI GORICI

04.11.2017

Iz tekme v tekmo boljši! Šenčurjani so z visoko zmago nad Ivančno Gorico z 7:0 uprizorili navijačem pravo poslastico. Junak tekme je bil Jure Zupančič, ki je dosegel 3 zadetke.

Nogometaši Tinex Šenčurja so na domačem igrišču tokrat gostili ekipo iz Ivančne Gorice. Ob glasni podpori navijačev so tekmece s homogeno igro nadkrilili na spektakularen način in še enkrat več dokazali, da spadajo po kakovosti na sam vrh. Med strelce se je prvič na prvenstvu vpisal tudi branilec Kajetan Jerič, ki je premagal gostujočega vratarja iz bele točke.

Tekmo so domači začeli podjetno in prvič povedli že v 15. minuti z zadetkom Bašiča, ki se je po podaji soigralca Ervina Jogića sam znašel pred gostujočim vratarjem in žogo poslal za vratarjev hrbet.

Za drugi zadetek na tekmi je poskrbel Jure Zupančič, ki je premagal vratarja Ožbeja Kisovca iz razdalje 7 metrov. Podajo za zadetek je ponovno prispeval Jogič, ki se je na tokratni tekmi izkazal v vlogi prodornega podajalca in tako prispeval k visoki zmagi svoje ekipe.

Po drugem zadetku so domači pritisk proti nasprotnikovim vratom še stopnjevali in do konca polčasa zadeli še dvakrat. Oba zadetka je za ekipo rumenomodrih prispeval Jure Zupančič, ki se je na tekmi vpisal med strelce kar trikrat. Na zaslužen oddih so šenčurjani odšli z vodstvom 4:0.

V drugem polčasu so se domači povsem razigrali in zadeli še trikrat. Gostje, ki niso zmogli slediti tempu šenčurjanov na tekmi niso imeli veliko pravih priložnost za zadetek in tako je Matic Pečnik še drugič na prvenstvu ohranil svojo mrežo nedotaknjeno.

Junak tekme Jure Zupančič je po tekmi povedal: "Tekmo smo začeli napadalno in agresivno po navodilih trenerja in takoj nam je uspel hiter zadetek. Potem je bilo vse lažje." Na vprašanje kakšen je občutek zadeti kar trikrat, je Jure odgovoril: "Končno so po dolgem času prišli zadetki in sem zelo zadovoljen, še bolj pa sem zadovoljen z zmago, ker smo se Bledu približali na 7 točk in to je edino kar šteje."

Jure je komentiral tudi slabšo predstavo svoje ekipe na gostovanjih: "Na gostovanjih smo igrali proti ekipam, ki so igrale za nas manj ugodno igro, sedaj pa so končno prišle tudi tekme z ekipami, ki nam ustrezajo. Tako igramo zelo dobro in če dobimo še dve tekmi, bomo bližje našemu cilju".

Zadetki na tekmi: 1:0 (Bašič 15. min), 2:0 (Zupančič 28. min); 3:0 (Zupančič 40. min), 4:0 (Zupančič 43.min), 5:0 (Šimenc 56. min), 6:0 (Jerič 11.metrovka 83. min), 7:0 (Šimenc 87.min)

Junak današnje tekme Jure Zupančič

Veselje domačih nogometašev

Takole se je branilec Rok Dolžan veselil rezultata

Požrtvovalni Rozman ščiti svojega vratarja

Matic Pečnik je ohranil mrežo nedotaknjeno

Kajetan Jerič izvaja enajstmetrovko

Gostujoči vratar je moral v svojo mrežo kar sedemkrat

Navijači so na tribunah skrbeli za podporo in vzdušje

Avtor: Tomaž Voršič


Nazaj