ŠENČURJANI SO Z ZADETKOM ZUPANČIČA PREMAGALI KOMENDO

19.11.2017

Sklepno tekmo jesenskega dela nogometnega tekmovanja 2017/18 je dobila ekipa Šenčurja, ki je ugnala nogometaše Komende z 0:1.

Varovanci trenerja Kržišnika so danes v gosteh odigrali zadnjo tekmo jesenskega dela, ki so jo po pričakovanjih tudi dobili. Edini zadetek na tekmi je v 50. minuti za šenčurjane prispeval Jure Zupančič, ki je s tem dosegel svoj peti zadetek.

Borbena igra, na kateri smo videli kar devet rumenih kartonov in obilo nervoze je bila pred približno 60 navijači s tem za Tinex Šenčur zadnja prvenstvena tekma v letošnjem koledarskem letu.

POGLED NAZAJ

Ekipa Šenčurja, ki že pet tekem zapored ne pozna poraza, še naprej upravičuje zaupanje vodstva, ki je v letošnji sezoni korenito pomladilo ekipo in zaupalo vajeti ekipe trenerju Eriku Kržišniku, ki v veliki meri nosi zasluge za uspešne nastope naših nogometašev.

Ekipa, ki je pričela prvenstvo z remijem prav proti Komendi, je skozi jesenski del prvenstva kazala pričakovano mešano sliko z nekaj nepredvidenimi porazi na eni strani in z izjemnimi zmagami na drugi strani, ko so zadetki proti ekipam kot so Hirter Bled, Sava Kranj, Ivančna Gorica in Bohinj kar deževali.

Gostovanja, ki so bila za šenčurjane še posebej neugodna in so predstavljala eno večjih težav za mlado šenčursko ekipo, postajajo iz kroga v krog manjša ovira, kar je posledica uigravanja ekipe in samozavesti, ki jo nogometaši s pomočjo požrtvovalnega dela svojega trenerja in dobljenih tekem pridobivajo.

In rezultat je zgovoren. Šenčur, ki se bori za preboj v drugo slovensko nogometno ligo tesno diha za vrat najvišje uvrščenim ekipam na lestvici 3.SNL CENTER, ki se bodo ob koncu prvenstva veselile preskoka med drugoligaše.

ZAHVALA NAVIJAČEM

Nogometaši poskrbijo za napetost, navijači za vzdušje. Kombinacija obojega pa je tisto, kar dela nogomet tako privlačen in zanimiv.

Vsem navijačem, ki ste naši ekipi izkazali podporo in vas na našo tribuno ni ustavilo niti slabo vreme, niti nedavno nedelujoči reflektorji in ne porazi naše ekipe, ki je morala ob radikalnem reformiranju moštva šele iskati svojo formo želimo izreči hvala. Brez vas naš nogomet ne bi bil takšen, kar je.

Vaš NK Šenčur

Avtor: Tomaž Voršič


Nazaj