Urnik treningov - Pomlad 2010

29.03.2010

Trenerji smo v eni izmed točk na sestanku sestavljali in nekako sestavili termin treningov za spomladanski del prvenstva, ki pa se lahko v naslednjih tednih tudi spreminja. Čakamo še namreč na razpored zadnje tretjine prvenstva 2. SNL, saj lahko člani igrajo domače tekme tudi ob sredah. Člani so še vedno prisotni v pokalnem tekmovanju, kar pomeni lahko tudi kakšna nova domača tekma. Podobno velja tudi za mladince. Tudi ostale selekcije bodo nekatere svoje tekme igrale v sredini tedna, zato ni odveč opozorilo, da igralci spremljajo podstran svoje ekipe oziroma poslušajo navodila trenerjev.

Ta teden, če bo vreme dopuščalo, odhajajo na zunanja igrišča še igralci ekip U7 in U8. Trenerji vseh ekip bodo še posebej pozorni na opremo igralcev za trening, kjer ne smejo manjkati štucne, "delovna trenirka", anorak, lahko še vedno kapa. Opremo igralci imajo, žal pa v prvih dveh tednih opažamo,da se oblačijo kot da smo že sredi najtoplejših poletnih mesecih.

Razpored: Razpored_pomlad.doc