ZMAGA MLADINCEV V POKALU

02.04.2010

Na včerajšni tekmi smo v pokalnem tekmovanju z zmago dosegli uvrstitev v finale mladinskega pokala.V finalu bomo igrali proti NOGA U18,čas in kraj igranja bodo sporočili po delegiranju z MNZG.V prvem polčasu smo na razmočenem igrišču hitro povedli,vendar v nadaljevanju neodgovorno odigrali,ter prejeli 2-zadetka.Očitno se nekateri igralci tekmo vzeli z rezervo,kar pa so gostje iz BLED_BOHINJ izkoristili ponujeno.V drugem polčasu je trener opravil 2- zamenjavi,ki sta obrodile sadove tako da smo izenačili.V nadaljevanju so gostje ostali brez 1- igralca v polju,trener pa je še opravil 2- zamenjavi.Gostje so kljub igralcu manj v polju napadali,mi pa smo povedli iz protinapad.V zaključku tekme smo povišali rezultat in tako slavili 4:2.Igralci in trener si zaslužijo čestitke za zmago in tako uvrtsitev v finale pokala Gorenjske.Na včerajšni tekmi smo nastopili v kombinirani ekipi kadet-mladinci,ker nam poškodbe in bolezni v tem letu pri mladincih niso naklonjene.Fantje so prikazali pravi pristop v 2.polčasu.Gostom iz BLEDA-BOHINJA pa želimo uvrstitev v višji rang tekmovanja v prihodnji sezoni.