TINEX ŠENČUR NADALJUJE ZMAGOVITI NIZ

03.04.2018
Ekipa Tinex Šenčurja se je v domačem športnem parku pomerila z ekipo Kočevja.
V športnem parku smo bili uro pred tekmo priča močnemu  nalivu in posledično so bili tudi pogoji za igro težki saj se je na igrišču nabralo veliko vode. Kljub temu so varovanci Erika Kržišnika znova nastopili odločno. Začetek tekme je bil za rumene sanjski saj je že po pol minute igre domače v vodstvo popeljal Samo Kokalj, ki je na dveh tekmah vpisal že svoj tretji zadetek. Po zadetku se je igra umirila vse do 20 minute ko je Jogič zapravil veliko priložnost za povečanje izida. Igralci Šenčurja so po tej priložnosti še naprej pritiskali proti vratom Kočevja ampak izid se do polčasa ni spremenil. Gostje si v prvem delu niso pripravili večjih priložnosti z izjemo ene kjer pa je Matic Pečnik znova dobro posredoval. V drugem polčasu smo spremljali rahlo terensko premoč Šenčurja, gosti so igrali na protinapade, pogoji za igro pa čedalje težji. V 64. minuti pa povišanje vodstva. Iz kota je meril Aleksander Pinoza, žoga je presenetila gostujočega vratarja in okoli 100 gledalcev se je veselilo povišanja prednosti rumenih. V 88. min pa smo v mreži gostov iz Kočevja videli že tretji zadetek za katerega je poskrbel Kristian Rozman.

Ekipa Tinex Šenčurja, ki je slabo začela letošnjo sezono je po velikem točkovnem  zaostanku za vodilnimi praktično že povsem ujela priključek. Fantje so na zadnjih 8 tekmah pokazali, da so pravi ter, da so se sposobni boriti tudi za končno prvo mesto.

Velja omeniti, da morajo naši fantje odigrati še zaostalo tekmo v Bohinju. Še prej pa nas čaka zahtevna preizkušnja, saj se v soboto odpravljamo k trenutno vodilnemu Bledu.


Nazaj