IZOBRAŽEVANJE STARŠEV GRE NAPREJ

06.04.2010 Končna ocena novega programa bo dana po izvedbi v celoti že sedaj pa z zadovoljstvom ugotavljamo, da se je za prvič program izredno dobro prijel in ima svoje pozitivne učinke. Dobimo se še enkrat in sicer v soboto 17.aprila ob 09.00 uri na starem mestu, kjer bomo ob predavanju imeli še praktični del v telovadnici ali na prostem, odvisno od razmer na igrišču in vremena. Vsi, ki se bodo udeležili vseh treh srečanj si bodo pridobili tudi naziv Vaditelj 3, kar pa ni glavni cilj tega programa. Bistven je pretok informacij in kvalitetna vključitev staršev v športno življenje otrok, kluba in športnega programa. kdor se ni mogel udeležiti vseh srečanj bo to moral nadoknaditi v jeseni, ko načrtujemo drugo izvedbo istega programa, kakor tudi nadaljevanje z novimi vsebinami za še bolj poglobljeno znanje in naziv Vaditelj 2. Naj spomnimo, da je program slušateljski, kjer ne opravljamo izpitov, potrebna pa je 100 % udeležba. Še enkrat hvala za zaupanje in veliko udeležbo ter vabljeni na zadnje dejanje zgodovinskega prvega izobraževanja za naziv Vaditelj v našem klubu, ki ga izvajajo v glavnem visoko izobraženi trenerji našega nogometnega kluba.