V Slovenske Konjice k Dravinji

04.04.2010

Pred  zadnjo tekmo v drugem delu tekmovanja je zelo pomembna tudi uvrstitev na lestvici, ker se tako tudi določijo pari za tretji krog tekmovanja. Pred tekmo z Dravinjo smo imeli odprte še vse možnosti od 7 do 9 mesta. Ob zmagi in ugodnih izidih na ostalih zelenicah bi zasedli sedmo mesto in imeli ugodnejši razpored v nadaljevanju.

Pred tekmo so bili vsi igralci dobro razpoloženi in pripravljeni na težko tekmo v lepem sobotnem popoldnevu. Začetek ni bil nič kaj spodbuden saj smo po slabi podaji v sredino prejeli zadetek že v prvi minuti. Ko smo se po uvodnem šoku zbrali smo kmalu prevzeli pobudo na igrišču in postajali vse nevarnejši. Fantje so garali na igrišču kar se je obrestovalo ob koncu polčasa ko je po lepi akciji in predložku s desne strani zadel Košnik.

V drugem polčasu smo začeli še bolj odločno in imeli takoj lepo priložnost a Kreft ni bil dovolj natančen. Kmalu se nam je obrestovalo in z roba kazenskega prostora je strel proti domačim vratom sprožil Ovijač z navidez nenevarnega strela je žoga končala tik ob vratnici domačega vratarja. Veselje je bilo nepopisno in vsi smo težko pričakovali nadaljevanje. Domača ekipa je imela tudi omembe vredno situacijo za dosego zadetka a je bil domači napadalec z glavo za las nenatančen. Ob koncu tekme smo dosegli še tretji zadetek. Akcija se je odvijala po levi strani igrišča kje je bila lepo izigrana obramba domače ekipe Dravinje žoga podana do Stanka, ki pa mu ni bilo težko zadeti v prazna vrata. S to zmago in ugodnimi izidi na drugih igriščih smo zasedli sedmo mesto na lestvici in v naslednjem krogu gostujemo v Murski Soboti pri tamkajšnji Muri. Med tednom pa na še čaka tekma z Naklem v pokalu MNZG.


Nazaj